Autumn changes

Välkomnar h ö s t e n mer än någonsin!
Jag har längtat efter hösten hela sommaren, håller tummarna att det ska vara busväder och färgade träd överallt. Sitta framför en film med varm oboy och killen i mitt liv, Niklas. För lite mer än ett år sen flyttade jag in i min drömlägenhet med mina två bästa homies, Sheldon & Grizzly. Njöt av hösten på min balkong med perfekt utsikt över Bondebacka och alla hundra träd och radiomasterna. Jag drömde om att få dela allt det med någon men det är säkert för att jag är en sucker för kärlek/romantik. 
 
Men hösten 2016 kommer se helt annorlunda ut. Som jag skrivit tidigare så flyttar jag tillsammans med killen jag drömde om. Han är allt jag kunnat önska mig och mycket mer. I höst är det han och jag, inte bara Line. Det är dock inte bara flytten jag ser fram emot utan det är alla förbannade kläder jag kommer köpa för att hålla mig varm. Och det mina vänner, är inget jag kan klaga över. Är ju så jävla kära i hoodiesar, jackor, halsdukar, sneakers, boots och allt som har med höstkläder att göra. FÖRBANNAT SÅ FINT! 
 
Men ni, nu ska jag sluta med allt trams och beställa mig en pizza. 
| S l e e p  t i g h t  t o n i g h t |
 

Healthy, not at all


God middag!
Vaknade tidigt som tusan idag, hade inget kaffe så det blev att äta frukost och dricka kaffe på McDonalds. Så om ni förstår så är det här ingen direkt fitness blogg. Haha, en big Mac och en cola. Magen ballar ut lite så där kan man säga.


Men men, just nu har vi varit ute på soff jakt och planen är att åka ut till ett ställe som heter Ulfåsa möbler och kika lite. Jag är mer den som kan beställa på nätet medans Niklas är den som vill klämma och känna lite. Haha men vi har hittat två soffor som verkligen föll oss båda i smaken. Stora, djupa och fluffiga var dom i alla fall och det är väll vad vi vill ha. Håller tummarna att dom finns kvar om vi inte hittar någon annan.
Hoppas ni får en solig och underbar dag!
Ciao!

 
Follow


RSS 2.0