Goes Adidas flatforms!

Fick som sagt hem mitt paket från junkyard i början på veckan. Där i låg två par skor och två tröjor. Hade som en regel att bara välja ett par skor. En hoodien tog Niklas. Jag valde idag båda paren. Haha, jag är inte alls beroende av skor?

Det ena paret var Vans och det andra var adidas superstar platåstyle. Tjoho!

Presenter till mig själv

Gynnar mig själv med mindre pengar men paket till mig själv varje vecka. Eftersom man varje gillar paket och helst vill ha det man önskar sig så fixar jag det till mig själv. Veckans leverans var ett par Vans och en Thrasher tröja! Materiell lycka kallas det. Nästa vecka får vi se vad man önskar sig och förmodligen kommer köpa! Julafton och födelsedag hos mig varje vecka, heja mig!

Sjuhelvetes helg och sjukhet

Heej!
I helgen var vi utanför Sala och firade min moster som fyllt 60 år på en Alpaca B&B. Ätit så vi nästan spruckit och haft så mysigt ute på landet. Plus att vi firade min systerdotter Aurora och kusinson Hunter som fyllt 5 år och 2 år. Söteknottorna!

Men blev så klart sjuk igen...Helt otroligt faktiskt, under två månader har jag bara dragit på mig sjukdomar. Förkylning efter förkylning och sen magvärk. Blev helt plötsligt sjuk i tisdagskväll, allt jag kunde tänka på var mat och hur det luktade och allt jag åt kom upp igen. Idag är första dagen sedan i tisdagsmorse som jag ätit något och fått behålla det. Pga allt det så har energin inte funnits plus att jag haft hög feber, rolig vecka!

Imorgon är jag ledig och då ska jag ta tag i livet med lite promenad för att återfå lite energi. Men nu ska jag inväntar min älskling som jobbar!!

Follow


RSS 2.0