Självkänslepepp

Hej alla glada!
Jag tänkte berätta lite för er mina kära och väldigt få följare att just nu är jag i en dipp i livet då jag anser mig själv som bara allmänt ful. Håller på att gå upp i vikt, självklart så är det dom där förhållande/sambokilona. Något jag självklart får skylla mig själv. Men samtidigt så överväger jag om att sabba förhållandet med mitt gnabb över att jag är mullig/tjock/fläskig är värt dåliga dippar. Det är väldigt svårt att se sig själv så som andra ser en. Men i själva verket vet jag att jag annars är väldigt nöjd med hur jag ser ut och bryr mig egentligen om vad andra tänker och tycker om mig. Men när jag kommer till den här dippisen så jävlar tjatar jag hål i huvudet på Niklas hur ful jag är. Vilket inte är as roligt att höra så klart. Så nu ska jag ta tag i det och sluta tjata, för jag är fan snygg och jävligt störd i huvudet! 
 
Vi människor är dåliga på att säga att vi är snygga och samma sekund som man anser det om sig själv så är det någon som tycker annat och måste påpeka det. Vart faller det då? Jo man släpper sitt jätte braiga självförtroende och självkänsla och allt sätter igång igen. Att vara människa innebär alltså att du aldrig ska vara nöjd, du ska bara vara lagom. Lagom gott självförtroende, lagom bra självkänsla, lagom smal & tjock, lagom fin. Men vad ni än gör påpeka det aldrig för då jäklar så får man höra det också. Men att peppa andra som mår dåligt då bra men inte dom som redan har en bra självkänsla för dom ska vi försöka trycka ner....bad bad bad! 
 
Ja ja, ge er själva en liten pepp när ni står där nakna eller påklädda i spegeln. För det är min nya vardag har jag bestämt mig för. Det blir så jävla mycket bättre. Kom ihåg att ni är fancy as hell oavsett, keep it up!

Höstgarderoben

 
Med hösten kommer alla mysiga kläder, halsdukar och kängor. Som jag har längtat efter den här årstiden, helt otroligt. Älskar också over size och det är nog det fluffigaste du kan ha när det börjar bli kallt ute. Då alltså vad som passar mig och vad jag tycker är gött att springa omkring i. Något som jag och kanske min syster kan hålla med om är när man sitter inne på espresso house med en förbannat jävla varmt Chai Latte. Då mina kära vänner är hösta hära på riktigt då, rätt o redigt!
 
Kram på er!

Resan till norrland

Fotade lite när vi åkte över högakusten i början på semester. Det var ständig dimma i fyra-fem timmar, mysigt men fruktansvärt läskigt eftersom det är så mycket djur där ute. Men vackert var det över bron!

Follow


RSS 2.0