Sjukskriven

Dom senaste fyra veckorna har jag varit sjukskriven pga att jag opererat handen för carpaltunnelsyndrom. Vilket i korta drag innebär att jag det blir för trångt i handleden för nerverna vilket i sin tur leder till att fingrar domnar och man får väldigt lätt kramp i handen. Krampen är något av det ondaste jag varit med om, fy! Och den kvarstår på min högra hand som jag förmodligen ska operera senare i år. 
 
Hela operationen görs under lokalbedövning och störde inte mig för fem öre eftersom att jag inte så känslig för sprutor och kvinar etc. Sen var det ett stort plus att läkaren var en rolig gubbe som pratade hela tiden och sjuksköterskorna var jätte trevliga och roliga. Det enda som tog mellan 8 - 10 timmar att vakna var mitt lillfinger, lite smått obehagligt. 
 
Jag har nu 3 veckor kvar tills jag börjar jobba igen och dessa veckor är välbehövda då jag inte får eller kan bära tyngre saker. Men tränar upp handen hela tiden så jag börjar känna förbättring men tummen är den jag lider mest utav. Gör till och med ont när jag ska schampoonera håret, så det är något jag måste spendera mer träning åt. 
 
Hoppas att allt är bra med er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow


RSS 2.0