Vsco

 

Tryck på bilden för att komma till VSCO hemsida!

Detta är en super bra app till mobilen, enligt mig. Finns hur mycket olika snygga filter som helst och det går även att köpa fler om själva grundpaketet inte skulle räcka. Jag kan tycka att alla filter på exempelvis Instagram kan förstöra själva djupet i vissa bilder man tar och att dom förstör karaktären på bilderna lite. På VSCO kan du bland annat välja ett filter och redigera den till hur du vill ha den. Jag, personligen tycker om filter som gör bilderna lite mörkare men ändå klara. Därför använder jag mig väldigt ofta, eller ja...jämt mig utav VSCO.

 

Du kan även använda den som ett bildgalleri som en blogg fast i bara bilder. För att visa sin kreativa sida. Så för er som gillar att visa upp bilder ni tar och aldrig orkar sitta i Photoshop så är detta en super bra app. Även om jag i grund och botten älskar Photoshop för att redigera vanligtvis. Men just nu så är det denna app jag använder för att göra i ordning mina bilder i. Förbannat smidigt!! 

 

Vill även tillägga att om jag tar bilder med systemkameran så för jag över alla bilder till Google Drive för att sen ladda ner bilderna till mobilen och redigera dom i den här appen. Really nice indeed! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow


RSS 2.0