shoppar med dåligt psyke

Heej!
Jag har verkligen haft dom värsta dagarna i mitt liv dom senaste tre dagarna. Jag tittade mig i spegeln men det var som ett blurrigt moln som gjorde att jag inte kände igen mig själv. Kunde inte vara glad, inte arg..utan jag har gråtit så mycket och mått så fruktansvärt dåligt psykiskt. Det har varit läskigt att vara jag, inte för att jag lider av självskadebeteende men jag har verkligen verkligen inte känt igen mig själv över huvudtaget. MEN nu är det bättre och jag ska tillbaka till jobbet imorgon.
 
Har beställt lite nödvändiga saker i veckan och lite överflödigt med. Det nödvändiga först, beställde mina två favorit foundations och så ska jag testa NYX concealer. Beställde både Lumenes Blur foundation och Lumene CC cream. Deras blur foundation täcker så fruktansvärt bra och tänker använda den om man ska göra sig snyggis om man ska ut på kvälllarna under semestern och CC creamen under dagarna när jag jobbar och kanske inte vill sminka "sönder" mig, haha. 
 
Det andra, jag köpte ytligare ett par med Nike air force 1. Mitt fjärde par och det är jag förtjänt. Jag älskar skor och framför allt sneakers. Jag kan inte ens drömma om att gå ut i högklackade skor när jag ska på krogen eller så. Sneakers är något jag använder i alla lägen. Så dessa skönheter ovanför blev det från Zalando. Så nu längtar jag som en galning tills dom går att hämta ut !! 
 
 

Midsommar del 1

Än så länge så har vi varit iväg och handlat jordgubbar och turistat inne i Skärhamn. Älskar verkligen havet, allt som har med det att göra. Längtar efter att fiska som tusan! Imorgon åker vi till Smögen och umgås med Niklas bror som jobbar där.  Senare idag lägger jag bara ut bilder without text. 


Ha en fantastisk midsommar!

Midsommarhelgens start

Hej! 

Jag, Niklas och Niklas syster Emeli invidges med att vi gick vilse på klipporna för att vi tappade bort stigen. En och en halv timme senare var vi tillbaka i vår fina stuga. Är så lycklig när man får komma bort ifrån lilla motala, så just nu tar pappa hand om våran lilla kisse där hemma. 

En av bilderna visar vår stugby vi bor i. Så dag ett med vin och mys med niklas familj är nu klar och jag säger god natt! 

Puss!

Follow


RSS 2.0