Magvärk

Under flera flera veckor, innan jag fick min mens så har jag haft mensvärk och ont i övre delen av magen. Fick stanna hemma från jobbet idag för att det aldrig ger sig, just nu ligger jag här med en mage som är uppsvullen som en ballong och ont i tjejmagen. Blir galen och har inte en aning om vad som pågår där inne.


Förhoppningsvis så kan jag gå till jobbet imorgon i hopp om att det blir bättre!

/ Hade en jätte mysig förmiddag med älskling igår med sol och något jag klassar som dopp. Förbannad kallt i Varamon men helt gaalet varmt. Kvavt och klibbigt! 

Välkommen söndag

Har precis vaknat. Första dagen på tre dagar jag inge vaknat 07.30, haha och det var behövligt. Är på jätte bra humör verkligen. Så idag är tanken att vi ska till plantagen och äntligen köpa blommor till blomlådan. Sen gå ner och fixa i källaren! 


Och vädret är som vanligt helt underbart. Så idag ska man komma ut lite o kanske få lite bränna. Hoppas ni får en kanon bra dag! 

'Snodde bilden av moa!'

Sommar på luxor

Sitter här i solen med Moa och inväntar Emi. Har varsin cider och njuter av det göddiga vädret och ska iväg och förmodligen köpa blommor till blomlådan! Vi får väll se vart denna dag tar oss, slutar väll med att man är bakis imorgon men vad fan gör det ! 


Nu får ni ha en fortsatt vra fredag!

Follow


RSS 2.0