Utmattad

Hej,

Ligger just nu på soffan, helt död. Jag har varit så himla trött den här helgen så att jag knappt känner igen mig själv. Veckan har bestått av jobb, jobb o jobb. Plus att jag känner starten av ångest hela tiden vilket gör det hela ännu värre, tjutfärdig konstant. 

Helgerna går så fruktansvärt fort så man känner stressen av slappna av hela tiden. Vilket gör att samtidigt som du ska har saker att göra hemma så vill man bara ta det lugnt. Ond cirkel det där. 

Men, till det positiva! På torsdag har jag tagit ut en semesterdag för då jäklar ska det tatueras igen. Ska fortsätta med armen är planen, kommer nog bli så så tjusigt! :) nu ska jag tvätta och fixa här hemma! Puss

Sjuk

Hej!

Har haft underbara och mindre underbara dagar dom senaste månaderna. Men nu när man verkligen ser fram emot att gå till jobbet efter en sommar av semester så blir man så klart sjuk. Hostat, har feber o två dagar in i sjukveckan så blir jag totaltäpt i näsan och grötig. Haha fruktansvärt just nu, vill bara vara på jobbet. Eller bara gå ut men när man flåsar som en idiot efter två steg så blir det svårt.

Men nu till det positiva, jag och min underbara pojkvän har flyttat till större. Jag har fått mitt fina sminkrum, Niklas har fått sitt spelrum och bara hela lägenheten är så fin. Drömmer mig bort när allt är helt klart bara. Så lycklig just nu!

Follow


RSS 2.0